MadTracker.org
Forum - Track routing glitch
Register Register Log in Log in Profile Profile Search Memberlist Usergroups FAQ FAQ
 Forum
Bug report
 Track routing glitch
Reply to topic Post new topic  
N0N
Registered User


Joined: 20 Oct 2003
PostPosted: Sun Oct 22 2006 21:56    
Track routing glitch
Reply with quote

There seems to be a glitch in track routing. It glitches when you have say 5 or 6 tracks routed to the same track, ie. tracks 0-5 routed to track 15. ok the glitch is as fallows, If muting 1-5 leaving 0 live to 15, stuttering happens. not sure why this occurs or if it is vst related but vst's might enhance the glitch. It seams as if the other muted tracks mess it up. now if 0-4 are muted 5 and 6 are live to 15, the stuttering doesn't occur.

also if you mute 0-6 live to 15, from 0 to 6 the glitch occurs with 15 unmuted, it must be muted as fallows, 0 to 5 muted then 15 muted then 6 muted. also if you reverse mute 6 to 0 the glitch doesn't occure at all.
 Back to top
View user's journal Send private message Send e-mail Visit poster's website
Sunbuster
Registered User


Joined: 05 May 2003
Location: Finland
PostPosted: Mon Oct 23 2006 18:08    
Reply with quote

hmm, I tried to reproduce this, but was unable to get anything to stutter. Could you perhaps post an example mt2?
 Back to top
View user's journal Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic Post new topic  
Display posts from previous:   
Page 1 of 1 All times are GMT + 1 Hour


Powered by phpBB © phpBB Group

Copyright © 1998-2005 Yannick Delwiche
All rights reserved